Kaasu pohjassa – kohta hellittää – hetkeksi!

ToniPiispanen2 (2)Mielenkiintoinen vuosi tulossa! Koko vuoden päätähtäimeni on heinäkuun lopussa Ranskassa, Lyonissa järjestettävät MM-kisat, jossa kelaan 100m ja 200m.
Kisakausi alkaa Arabiemiraateista maaliskuussa, jossa kisataan kolmessa eri kaupungissa ja viimeinen niistä – Dubai – kuuluu vuoden Grand Prix sarjaan, jota kansainvälinen liittomme kovasti ajaa eteenpäin. Sarjassa on vuonna 2013 kuusi kisaa ympäri maailmaa ja kisat täyttävät tietyt korkean tason standardit, joten vauhtia pitäis riittää. Itse en osaa sanoa moneenko Grand Prix kisaan on mahdollista osallistua. Arabiemiraateissa ainakin on lämmin (ja reippaasti yli 30C), siksi kisatkin ovat iltakisoja.
Lontoon kisojen jälkeen oli kuukauden tauko urheilusta. Siitä lähtien sitten olen tehnyt pohjaa keväälle ja kesälle. Treenit on pitänyt sisällään pitkiä kestävyyspuolen harjoittelua mutta pikkuhiljaa matkat ovat lyhentyneet ja vauhti koventunut. Liikkuvuus ja lihastasapainokin on hyvällä mallilla. On se vaan hassua taas kerran todeta, että valmentajat ovat osuneet taas kohdalleen. Testeissä näyttää kulkevan. Tiimi on muutenkin hyvin kasassa, joten mukava taas tehdä tätä hommaa.
Vuosi on muutenkin hyvin mielenkiintoinen, sillä kansainvälisen liiton sääntömuutokset astuivat voimaan 1.2.2013 Niistä muutoksista kerron tarkemmin myöhemmin kunhan saan täsmälliset tiedot. Mutta ennakkoon mielenkiintoisia aikoja!
Nyt yritän vältellä flunssia kun sitä näyttää olevan joka paikassa liikkeellä. Dropit on kuitenkin tähän mennessä olleet niin hyvät ettei huolta ole ollut. Tosin nyt kolottaa joka paikasta mutta liekö tulleet viime treeneistä, jossa kelattiin kovia 400m vetoja. Kelausmatkoihin olen siis lisännyt 400m koska Riossa 2016 se on ohjelmassani yhdessä 100m kanssa. 200m kisoja ei kisata niissä kisoissa missään kelausluokassa mikä on ainakin osaltani harmi.
Kevättä siis kovasti odottelen. Kirjoittelen tänne kuulumisia ja mukavaa, että pysytte matkassa!

Toni

Jätä kommentti