Hyvää vappua kaikille

Keskustelin tänään taksimiehen kanssa vapusta. Iso kumarrus on kaverille annettava, työvuorosta selviydyttyään, painittuaan ”Joren ja Paten” kanssa, kuultuaan ”Minnan” tilityksiä sotkuisesta juhlamekostaan ja revenneestä käsilaukustaan (ja sitä paitsi Pate oli kuulemma jättäny hänet). Siinä ammatisssa näkee kyllä paljon, ja vappu kruunaa komeuden. Vappu eli työläisten kansainvälinen juhlapäivä sai alkunsa mistäs muualla kuin Yhdysvalloissa. Toukokuun ensimmäinen oli päivä, jolloin työsopimukset oli uusittu ja työpaikkaa vaihdettu. Kauaksihan tuo ei heitä urheilumaailmassakaan, jossa sopimuksia rustataan pienin väliajoin.

Itselläni vappu menee niin kuin pitkään jo aiemmatkin, kevyen treenin ja grillailun merkeissä. Odotan jo kovasti vieraitamme Jyväskylästä. Tällä hetkellä pitäisi olla voimanhankintakausi päällä mutta kyynärpään hermo ja toisen käden olkapää on eri mieltä. Yleisesti ottaen voimatasoni on parempi kuin viime vuonna tähän aikaan, joten harmi ettei hyvän harjoituskauden putki jatku mutta ehkä voi olla parempikin ottaa pieni huili – heinäkuun MM-kisat kun lähestyvät kovaa. Nykyaikainen vappu on leimallisesti kaupunkilainen juhla mutta eiköhän sitä maallakin osata juhlia. Juhlitaan siis mutta maltillisesti! Toivottavasti kiekko-Leijonat juhlivat myös ja vaikka tulosta ei syntyisikään niin suurella sydämellä!!

Hyvää vappua!!

Jätä kommentti