Nuorten Hyväksi ilta

69798_10151473607679803_1315259793_n

Nuorten Hyväksi ilta  8.3.2013

Eilen illalla minulla oli kunnia olla mukana puhelinpanelistina lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisykampanjassa, jonka huippuhyvä tilaisuus järjestettiin Hartwall areenassa Niemi centerissä. Suora lähetys tuli myös Maikkarin Pöllölaaksosta, jossa artisteina olivat mm. Robin, Antti Tuisku, Irina, Diandra jne. Tilaisuudessa huippua oli myös muihin panelisteihin tutustuminen ja hyvin rento meininki. Joukko oli täynnä hyviä tyyppejä, kuten Aki Riihilahti, Marcus Grönholm, Jari Kurri, Anitra Ahtola, Noora Karma jne. Nuorten hyväksi -hyväntekeväisyyskampanja on MTV3:n ja Tukikummit-säätiön kolmivuotinen yhteistyöhanke. Kampanjassa pyritään nuorten elämään konkreettisesti ja myönteisesti vaikuttaviin tekoihin rahalahjoitusten, ajan antamisen ja tekojen kautta. Puheluihin vastatessa lahjoittajista huokui suuri sydän ja soittajat olivat useimmiten iäkkäitä eläkkeellä olevia, jotka halusivat hyvää elämää nuorisolle.

Mielestäni kampanjan aihe on yksi keskeisimmistä asioista Suomessa ja siihen voimme me jokainen osaltamme vaikuttaa. On hyvä välillä pysähtyä, ja miettiä mikä tässä elämässä on oikein tärkeää. Voimme jokainen pienillä teoilla edesauttaa sitä, ettei ketään jätettäisi yksin. – Ei minuakaan jätetty kun vammauduin nuorena lukiolaisena. Onni onnettomuudessa minulla oli ja on edelleen hyvät ja tukevat vanhemmat, sukulaiset ja ystävät! He viettivät mm. sairaalassa ympäri vuorokauden aikaansa ja jatkossakin kotiuduttuani minua tsempattiin menemään eteenpäin. Urheilu ja sen jatkaminen oli yksi tärkeimmistä hyvistä ratkaisuistani. Usko tekemiseen, lähes 20 vuotta kovaa treenaamista mahdollisti unelmani eli Paralympiakullan.

Tsempataan kaikki yhdessä syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Hymyn antaminen ja toisen huomioiminen ei ole meiltä keltään pois, vaan antaessamme toiselle hyvän mielen saamme varmasti hyvän mielen takaisin. Välitetään myös muista ihmisistä ja tehdään oikeita tekoja, jotta voisimme ehkäistä viimeaikaisten lööppien tapaiset kauheat asiat. Kaikkea emme voi kerrallaan muuttaa, mutta pienistä asioista kertyy isoja.

Jätä kommentti